tirsdag 31. januar 2012

Vakker plass vi bor på!

Nydelige dager nå i slutten av januar, litt kulde-grader og ingen vind! Tok disse bildene i etter-middag rett før kl. 17 - og det er jo så utrolig flott! Tenker på da jeg bodde i Oslo og brukte en time til og fra jobb, i rushtrafikk, stirret inn i betongkonstruksjoner, bilen full av eksos - ja, dette er jo bare himmelriket! Langfjorden er vakker!


Mange spør meg om prestegarden er kald, spesielt når gradestokken kryper nedover. Tja, egentlig ikke. Det er adskillig kaldere inne om det er 5 plussgrader og vind ute enn sånne dager som nå. Ho er trekkfull, prestegarden, når det blåser! Gamle hus blir gjerne kalde, spesielt når det er så masse boflate som her. Men den norske lusekofta ble jo laget for sånne tilstander! Termosokker, strømpebukse, ull under og over, man dør jo ikke av å ha på seg litt klær inne? Ikke så sunt å traske rundt i t-shirt i et hus som har 0 i luftfuktighet fordi man fyrer det i hjel heller. Nei, frem med ulla - noen anledninger må man jo ha til å lufte de flotte strikkagenserne man har også. For fine for skiturer, akkurat passe for kveldstitting på TV!

I kveld var prestegarden også vakker. Speilte seg i lyset fra vest, og ser nesten glødende ut. Til alle som lurer - det er et veldig godt hus å være i, å bo i. Takknemlig for litt stell, solid og staselig. Joda, jeg kan være her lenge ennå kjenner jeg, om jeg får lov...!

1 kommentar:

  1. Ser rett så idyllisk ut:) Spørs om jeg ikke må kjøre en tur ut Eidsvågen en kveld;) Nina

    SvarSlett