lørdag 17. desember 2011

Gisela Graham-englene mine!

En engletrompet ønsker jeg meg til jul!
Første gang jeg så Gisela Grahams engler var i 2006 på glassmagasinet i Oslo. De tynne, rare englene, som oftest i lite julete farger fengslet meg umiddelbart. Idiotisk nok kjøpte jeg ingen det året da, kreditt-verdigheten nærmet seg en sørgelig slutt! Det har jeg angret på siden, men året etter troppet jeg forhåpningsfullt opp på glassmagasinet - og der var de! Hvert år ble det Oslo-tur før jul, og årets Gisela-engler var alltid med hjem til Molde. Derfor er samlingen etterhvert blitt en liten gjeng. (Ikke mange nok, dessverre!)


I dag mens snøføyken sto i Molde, var været her i Eidsvåg supert me tanke på fotografering. Englegjengen ble med ut i prestegardshagen, og fikk pryde et gammelt plommetre. Fryd og glede, for et herlig syn! Hadde de ikke vært så skjøre skulle de fått henge over julen. Tenk et helt tre med herlige engler nå i julen! På veien inn mistet jeg en og det ble en ubehagelig halshugging mot bakken. Takk til Scotch  superlim!

Vet ikke hvorfor jeg er så begeistret for litt annerledes julepynt. Nisser, rødt og grønt tapte hjemme hos meg for mange år siden. Liker best de vare og dempede fargene, og i år går det helt i hvitt, beige, rosa og linfarget julepynt. Mange ting i gammelt papir fra 1800-tallet - det kler en prestegard fra samme århundre veldig godt! Skal presentere litt av den pynten etterhvert når den kommer frem fra gjemmestedene sine.

Enn så lenge.....nyt småengelene mine!

1 kommentar:

  1. Så artige engler :-) Ser for meg hvor fint det kunne vært om de kunne hengt ute nå til jul, men med det været som er her omkring skjønner jeg jo at det ikke er mulig. Takk for at du deler flotte bilder <3

    SvarSlett