mandag 26. desember 2011

Dagmars herjinger

En befaring utendørs i dag avslørte at Dagmar tross alt har fart pent med prestegarden. Et par større stammer fra Prestefrua ligger utover på tunet - med en million små greiner, takstein fra både presteboligen og tiendestabburet ligger og står som spett i bakken omkring - og en hel del mindre busker, der i blant en flott rododendron - måtte gi tapt. Den ene låvedøra på Fjøsen hadde helt forvridde hengsler, men den spente vi pent på plass før bildene ble tatt. Alt i alt - heldig med den!


Det ble tid for ettertanke. Strømlaus - og dermed også all varmen, ga en litt annen 1. juledag enn vanlig. Masse levende lys og jevn fyring i en av ovnene sikret en liten lunk, men lusekofta i størrelse ekstra large, polarsokker, skjerf og pledd var gode å ha. Batteriene på PC'en holdt helt til over midnatt, så det ble flittig fulgt med på oppdateringer om de som var mindre heldige i går. En roman ble påbegynt, og kransekaka fikk et kraftig innhogg - rødvinskartongen likeså.

Papirtreet har jeg blogget om - det var kjekt å holde på med. Når jeg lager ting forsvinner verden rundt en stakket stund. Det er utrolig tilfredsstillende å ha en ide i hodet og så se den i virkelig live etterpå. Ikke alt blir som planlagt, men papirtreet ble jeg faktisk fornøyd med!

Det ble en liten fotorunde av de tross alt få ødeleggelsene - de kan du se her:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar